danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 12. maj 2013. Gudenåen og Tange Sø: En kølig dag med træge gedder og masser af oplevelser og råhygge! 

130512 Kgs-bro Tange

Et par leddelte flashfluer med "push-up" blev præsenteret for Hr og Fru Naphans. Det blev til omkring 15 bekendskaber og en flok løse forbindelser. 

Gedderace på Gudenåen og i Tange Sø

Startede dagen med lidt morgenfluebinding. Jo, klokken 3.30 fisk jeg nogle ideer, og da der allerede var god gang i solsorten, blev der brygget kaffe og bundet... Skulle møde Peter Albertsen, Claus T. Nielsen og Jan Kristansen ved Kgs. Bro kl. 08.00, men var i særdeles god tid, så turen gik omkring Tange by og langs søen. Jeg ville tjekke om der var myg og måske ringende helt. Det var der desværre ikke! 

På hele å-strækket havde vi kun nogle enkelte tilbud og specielt Claus brillierede med en stribe "løse" forbindelser, der var ved at drive ham til vanvid.

I deltaet begyndte der at ske noget mere og Naphans måtte ind og hilse på. 

Endnu mere lystigt blev det efter frokosten (sådan er det næsten altid), hvor mine nye fluer for alvor viste deres værd, men mere herom senere. 

Igen i dag, på mors dag, svigtede madammerne. Der var åbenbart større fristelser i vandet end vores fluer?

Åen og søen er på grund af den forsinkede grødevækst begge særdeles fiskbare.

På min egen konto talte jeg 8 gedder på op til omkring 4 kilo. Havde desuden en del tilbud på en dag hvor Naphans var mere forsigtig en i biddet! {jcomments on}

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!