danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 1. september 2013. Gudenåen ved Randers: Havde oprindeligt planer om en tur i Bredningen, men udsigten til endnu en dag med god vind og ikke mindst, at jeg var blevet opmærksom på at andejagten går ind, fik mig til at vælge at søsætte ved Naturcenteret. Det var ikke så ringe! 

130901 Gudenaa Randers 

Ankom da vandstanden var på sit højeste. Roede nogle hundrede meter opstrøms og havde et par gode timer med Naphans. 

Masser af grøde og vand...

Valgte bevist at satse på at fiske mens vandstanden var på det højeste - mere en 50 cm over normalen. Grøden var tæt og stod høj, men vandstanden gjorde det muligt at fiske uden for mange problemer. 

Langsomt begyndte vandet at falde og strømmen tiltog. Havde et par gedder der huggede, men ikke blev hængende . Havde også fisk der gik i grøden... '

Facinerende at se fluen "flashe" i det meget klare åvand. Specielt ophidsende når gedden med lynets hast går til angreb og bliver hængende.

Havde fat i 7 gedder fra omkring 2 til 5 kilo.

Bemærkede også at der var sat ruser i åen og kan ikke forestille mig, at det er tilladt og at kommunen på denne måde understøtter fangst af den udrydningstruede ål. Det skal vist lige undersøges nærmere. {jcomments on}

 

 

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)