danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 28. september. Gudenåen fra Stevnstrup til Randers: Igen blev holdet delt. Lasse Elmgren og Thomas Sams tog sig kærligt af de svenskere der ville fiske fra kysten. Sammen med Lars Andersen skulle jeg guide gedder på Gudenåen. 

130929 gudenaa guide tur

Adam Eng og de øvrige svenskere er alle superdygtige fluebindere og det er en fornøjelse at udveksle ideer og erfaringer. 

Gedder til alle!

Først gik det lystigt med den svage strøm mod Randers. Men efter Nørreåens udløb blev vi ramt af en opstrøms vind og så kraftigt stigende vand, at strømmen løb den modsatte vej i Gudenåen. 

130929 gudenaa guide tur collage1

Fiskeri et startede forrygende og inden længe havde alle fisk. Stemningen var selvfølgelig i top!

130929 gudenaa guide tur lars andersen

Næppe var vi startet da Lars Andersen som sidste mand fik hug af en gedder på plus en meter. Gedden huggede midt ude i åen. 

130929 gudenaa guide tur pakkeud

Midtvejs blev der holdt frokost mens vi nød solen og lod snakken gå!

130929 gudenaa guide tur adam fluer

Adam fisker fra guidebåden mans jeg kan beundre de smukke geddefluer. Besluttede at guiden skulle have en fluen fra æsken når der var landet gedder - og det blev der!

130929 gudenaa guide tur adam gedde

En af dagens gedder. Da vi nåede nedstrøms Motorvejsbroen døede fiskeri ud og der blev kun landet et par enkelte. Mon ikke det kraftigt stigende vand som fik strømmen til at vende gjorde gedderne passive?  

 

Kysten og aftenhygge

Da vi ved syvtiden nåede basen i Hevring fik beretninger fra kystfiskerne der i dag havde fanget mange mindre fisk i Knebel Vig. Her havde vores svenske venner også fået hils på lodsejeren der bestemt ikke er gæstfri.

Efter den storslåede buffet stod den grønlandsbilledforedrag ved Lasse Elmgren. Snart stod også på sofaen og et par timer på øjet!{jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.