danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 5. oktober 2013. Randers Fjord, Bredningen: Lars Mathiessen var som aftalt klar klokken 08.30 ved Dronningborg Lystbådehavn.

131005 bredningen lars

Gedderne var åbenlyst mest i biddet på det lave vand da vi startede fiskeriet. Lars fiskede tæt på land og siv, mens jeg fiskede på lidt mere dybt og åbent vand. 

Vinden var i det sydlige hjørne, men absolut ikke generende, tværtimod! Formiddagen var også meget grå og indimellem kom der lidt vand fra de tætte og lave skyer. 

Skulle prøve et nyt fluedesign og fiskede på det lidt dybere og mere åbne vand. Lars fiskede mere traditionelt tæt på sivkanten og ind over det lave vand. Mest bid var der på det lavere vand, og Lars havde da også tre gedder inde at vende før end jeg havde fast gedde. 

Opdagede at et par andejægere der lå på lur og for at undgå at forstyrre for meget, satte vi kursen over på sydsiden hvor det også var tid til en formiddags øl og et "hjemmelavet" æble.

Vandet var fortsat faldende, men det blev til gedder. Da vi sluttede over middag havde Lars haft 9 gedder, mens jeg havde haft 6 i hånden. {jcomments on}

 

 

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Søndag den 5. maj: Gedde på flue - kurses, Glenstrup Sø 

Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening