danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 6. oktober 2013. Gudenåen ved Randers: Efter formidagens å-mandsarbejde kørte jeg til Kajakklubbe for at nyde det gode vejr og et par timer med vand under pontonerne. 

131006 gudenaaen Randers gedde krog

Fangede 4 gedder og havde kontakt til et par stykker: Denne fine gedde havde en krog (nederst) og et stykke monofil hængende ud af munden. Krogen på min flue er i overmunden øverst. Fjernede naturligvis begge kroge og ønskede Naphans god søndag. 

131006 gudenaaen Randers

 

Nød det smukke efterårsvejr og roede om i bagløbet. Snart dukkede Claus Thyregod og Sten Hagqvist op i deres Anderson pontonbåde.

Ankom netop som vandet begyndte at falde og besluttede at fiske lidt nedstrøms i hovedløbet for efterfølgede at sejle ind i bagkanalerne. 

Netop som jeg kom ind i bagvandet så jeg et par grønne pontonbåde nærme sig optrøms fra. To meget begejstrede geddefluefiskere kunne fortælle at de havde søsat ved Stevnstrup og at de havde haft et super fiskeri med flere gedder på den rigtige side af meteren. 

Fik ellers snakket om den kommende tur (uge 42) til den svenske østkyst hvor der skal fiske gedder i skærgården. 

Tog turen gennem de bagerste åløb inden jeg jeg gik igang med at trække mig opstrøms med årerne. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.