danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 14. december 2013. Dronningborg Bredning. Jan Steffensen var frisk til at komme ud og nyde den korte dag, og vi kunne mødes klokken 09.00 ved Dronningborg Lystbådehavn.

131214 bredningen

Fiskede med en flashflue bundet på rør monteret på et kort forfang og en sinktip line. 

Bredningen efter Bodil

Var lidt spændt på om der var synlige tegn på stormen Bodil og den høje vandstand, der sidste fredag og lørdag fik vandstanden til at stige og falde med næsten 2 meter. Store mængder salt Kattegat vand var af stormen presset ind i Bredningen og et stykke op i Gudenåen. Spændende var hvorledes fjordens ferskvandsfisk, havde klaret sig i det mere salte vand? 

Faldende vand

Fiskede i det faldende vand og havde snart en gedde på guldflashfluen. Snart var der en gedde mere der var interesseret, men ikke blev hængende... Gedderne var ikke gået til, og var heller ikke "flygtet" langt op i den ferske Gudenå.

Fiskede over både på lavt og lidt dybere vand, og kunne efter godt tre timers fiskeri se tilbage på 4 gedder i hånden og tre gedder "lige ved". Dejligt som vinteren foreløbig har formet sig, og super at den store mængde saltvand tilsyneladende ikke har ødelagt fiskeriet efter brakvandsgedder i mit nærvand!{jcomments on}