danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 3. maj 2014. Gudenåen og Tange Sø. Inger Fonnesbæk Damhus og Brian Thyregod var friske på en en tidlig morgentur, og netop vi skulle til at søsætte mødte Claus Thyregod og Sten Hagqvist op i samme ærinde.

140503 tange gudenaa 1

Havde lovet at guide Inger til hende første Gudenågedder, og det lykkedes. Desværre så vi ikke isfuglen, som også står på Inger ønskeseddel. Det blive en anden gang!

Opfriskende vind og håndlandede gedder

Efterhånden som vi nærmede os søen tog vinden til, men sådan er det jo gerne, og lidt vind plejer bestemt ikke at betyde dårligt fiskeri. Havde flere gedder der blot "puffede" til fluen. 

Tradidionen tro kom der lidt mere gang i fiskeriet efter frokosten og hyggesknakken. Det blev dog ikke til haleluja, men i alt 7 gedder til Guidebåden. 

140503 tange gudenaa 2

Et par minusgrader gjorde det til en kølig fornøjelse og is i øjerne vanskeliggjorde kastene. Senere blev det dog fremragende vejr...

140503 tange gudenaa 3

Snart kom der gang i gedderne. De var interesseret i fluerne, men blev ikke hængende. Inger fik dog snart lært at håndlande og håndere gedderne med gældegreb og omtanke!{jcomments on}