danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 31. maj 2014. Randers Fjord, Dronningborg Bredning. Tyske Jan Jüttner havde hyret mig til en geddetur. Jan ankom fredag og jeg kunne lidt stolt byde på frisk varmrøget ørred. Efterfølgende blev der varmet op til dagens tur med lidt god whisky og billeder. Vi skulle tidligt op for at få lidt ud af dagen og vi var klar med guidebåden ved Dronningborg Lystbådehavn lidt i seks.

140531 guide bredning2

Jan nyder at fiske fra forsædet på guidebåden. Vinden er rigelig frisk og jeg må passe årerne for at holde kursen så vi passerer i god kastehold hen over de bedste geddepladser. 

140531 guide bredning1

Otte gedder viste interesse for Jans flue. Gedderne var heldigvis også i god form og leverede en super fight, netop som vi kender det fra brakvandsgedder. Dagen bød ellers på kogte pølser, et par pilsnere og et par bodybuilder overarme til guiden!{jcomments on} 

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!