danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 9. november 2014. Gudenåen ved Randers.

141109 gudenaa1

Guidebåden blev søsat ved Stevnstrup. Vandstanden var høj og vi kunne se frem til nogle timer med faldende vand og kraftig strøm. Carsten Spanget, der også er ivrig jæger og meget interesseret i de mange gæs, var dagen gæst, og der skulle fiskes med spinnestang.

Skulle lige hente svømmefødderne. Carsten har sat sig tilrette og er klar til turen ned mod Randers. Spinnestangen var rigget til, i første omgang med en wobler. Snart kom der en klassisk refleksspinner på forfanget og snart var der bid! Fire gedder gik til "stålet", selv om der fortsat er generende meget grøde på de normalt hotte gedde spots.  

141109 gudenaa2

Dagens gedder huggede resolut. Flere gange så vi at småfiskene sprang ud af vandet når gedderne jagtede. Tilsladende er der rigeleugt med gedde mad i Gudenåen og det lover godt for fremtiden! {jcomments on}

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)