danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 21. marts 2015.

150321 tange inger

Efter et par timer uden gedder, gjorde det godt med lidt varm cacao og en italiens frokost! Gudenåen, Tange Sø, Ans Broen.  

Trodsede vejrudsigten og satte sammen med Inger Fonnesbæk Damhus og Lars Andersen kursen mod parkeringspladsen ved den lille bro ved Ans. 

Som forudset i vejrudsigten, var vinden frisket op fra det nordøstlige og meget kolde hjørne. Startede med at fiske omkring broen. Herfra kunne vi nyde synet af en fiskeørn, som så ud til at føle sig godt tilpas. 

Fiskede efterfølgende opstrøms i søen og endte på en skøn plet på nordsiden, hvor vi kunne nyde den lækre frokost som Inger havde medbragt. Inden havde Inger dog en gedde på fluen, som desværre ikke blev hængende. 

Efter frokost krydsede vi igen søen. Her fik jeg dagen eneste gedde. 

Vinden var frisket op og vi besluttede at sætte kursen retur. {jcomments on}

 

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!