danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 11. marts 2016.

160311 gudenaa gedde

Alle dagens gedder var angrebet af orm.

Gudenåen. Fra Stevnstrup til Randers

Tysk pontonbåd på afveje

Henrik Vedel (Mong) og tyske Bernd Heinrich, nybagt pontonbådejer, var friske på en drfttur fra Stevnstrup til Randers. Vi startede turen netop som solen brændste sig igennem disen. 

Vandet var kraftigt faldende og strømmen kraftig. Bernd der for første gang var i strømvand med Speedsteren, kom hurtigt et godt stykke foran, og var snart ude af syne. 

Kort tid efter starten steg en stor gedde op til min flue. Vandet var meget klart og jeg kunne tydeligt se gedden ruske sig et par gange inden munden blev åbnet og fluen blev sluppet. 

Ialt havde jeg fem gedder "i hånden" og fire "afhoppere" på fluen.

Da vi ved femtiden nåede ned til Kajakklubben, var der ingen spor af vores tysker i den fine nye gule pontonbåd. Var Bernd drevet helt ned omkring Regnskoven? 

Vi smed pontonbådede på land og gik af Gudenåstien ned til Jernbanebroen i håbet om at finde den forsvundne tysker, der også skulle væres chauffør på turen til Stevnstrup, hvor bilerne var parkeret.

Fortsat ingen tysker.... Men heldigvis har jeg en forstående kone der gerne køre et par trætte fiskere!

Da vi kom tilbage med bilerne og begyndte at pakke, dukkede Bernd enelig op. Han havde rigtig nok været en tur nede vej broerne for igen at tage turen opstrøms... En rotur på godt en kilometer med strømmen, betød at der ikke var problemer med at holde varmen... 

160311 gudenaa godt vejr

Eftermiddagen bød os på et fantasisk vejr.

160311 gudenaa lavt vand

Strømmen var meget kraftig og vandet faldt omkring en meter i løbet af eftermiddagen.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!