danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 2. maj 2019. 190502 gudenaa gedde

Fik "hilst" på en enkelt gedde på den korte tur. 

Gudenåen ved Randers.

Vinden der onsdag fik de røde fanen til at blafre på smukkeste vis, fik i dag Gudenåen til at vise "tænder". Både årerne og armmusklerne samt mine Force Finns og benmuskler, blev på den korte tur brugt rigtig godt. 

Siden vi i starten af april og frem til nu er der sket rigtigt meget. Sivene har skudt med friske grønne skud og åkande bladene lyser smukt grønt under overfladen. 

Gedderne har brugt måneden til at sikre at der er nye generationer. I det lave vand og mellem sivene ligger den befrugtede rogn og snart klækker de første små geddeunger - en ny generation af den smukke rovfisk er på vej.

Fiskede i området lidt opstrøms Naturcenteret og startede efter få kast med at en gedde sprang ud af vandet for at få fat i min grønne flashflue. Det fik den ikke... Heldigvis var der flere gedder i biddet, og en enkelt måtte i hånden og portrætfotograferes.  190502 gudenaa blue bridge

"Den Blå Bro" var i sin til en jernbanebro. I dag er den ikoniske  bro benyttet af cyklister og fordgængere.190502 gudenaa grej

Foråret er grønt og det var dagens flue også!