danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100314_Cloucers_Deep_Minnow

Fiskede med en af Flemming Harridshøjs velbundne fluer...

Efter et par dage med fluebinding og whisky i super hyggelige omgivelser på Rebild Vandrehjem, var det super godt at komme hjem og få pakket til en hurtig Gudenå tur. 

Kørte ned til Kajakklubben, hvor der holdt rigtigt mange biler. Fik dog hurtigt pakket ud og søsat Outlawen. Kunne med det samme se, at vandet var mere end plumret. Ja, faktisk mindede Gudenåevandet mig langt mere om den Cacao mælk jeg købte i Hobro, end om å-vand der huser gedder. Vandet var også meget rask faldende, og supleret med en frisk vind i nedstrøms retning, skulle der bruges lidt energi for at komme retur til søsatningstedet ved Kajakklubben. Energiafbrændingen gjorde godt og jeg fik hurtigt fornemmelsen at have krop med både arme og ben - puha for al den whisky! Gedder var desværre ikke i bidet så Flemmings smukke flue må vente på et sæt geddetænder til næste tur....

{jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!