danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

101013_guden_gedde

Gedderne var i biddet da jeg tirsdag eftermiddag fiskede i Gudenåen ved Randers

En fyraftenstur i Gudenåen hvor jeg fiskede opstrøms kajakklubben var rimeligt underholdende. Selv om vandet faldt moderat og vinden blæste nedstrøms, kunne jeg med fødderne padle mig stille og roligt opstrøms, alt imens jeg affiskede kanten med en sølv/rød flasstreamer. Der gik ikke mange kast før end en hvirvel afslørede at naphans havde forgrebet sig på fluen. Åbnede en dåse øl og tog en tår mens fluen fisk lov at synke en anelse. Igen var der naphans!

Fiskede omring to timer og fangede syv gedder og mistede et par stykker. Jo, det er sådan det skal være. Sidste gedde tog en lufttur med det resultat at krogen knækkede, hvilken er rigtigt mange år siden jeg sidst har været ude for.

Ingen tvivl - det er geddesæson. Pas godt på naphans!

{jcomments on} 

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!