danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Gudenåen ved Randers 
111120_hl_gedde
Havde kontakt til 7 gedder, men havde kun tre med "inde og vende" her på året sidste tur til åen.

Kl. 10.00: Lidt ør efter Bombay's julefrokost og de søde nissepiger. Mødtes ved Stevnstrup med Kasper, Peter, Søren og Jan. Konstaterede snart at vandstanden var lavt og vandet faldende. Til gengæld var vandet, set i forhold til årstiden, pænt klart. 

Kasper lagde ud med en lille gedde, men vi andre måtte nøjes med fornøjelsen af at se dem hugge, uden at de blev på krogen. 

Så en meterlang farvet laks springe fri af vandet få meter fra Jan. Lidt efter var der endnu en laks i luften, denne gang midt i åen. Lidt senere var det Søren, der ophidsende råbete op om en MEGET stor laks der svømmede opstrøms langs en grødekant. 

Nu er laksen fredet og det var Naphans vi var ude efter.... 

111120_Kasper_Jan_Soeren 
Ofte har vi oplevet det bedste geddefiskeri efter frokost - idag spiste vi tidligt! 

Bidelyst
Gedderne var absolut ikke i biddet og slet ikke aggressive. Vi oplevede således alle, at vores fluer blevet taget meget forsigtigt. Flere gange hørte jeg besværgelser... Den smuttede! 

Om årsagen til geddernes adfærd, kan der kun gættes! Tror dog, at en stor forskel på høj og lav vandstand ikke fremmer fiskeriet. I dag var forskellen godt en halv meter...! Erfaringsmæssigt er fiskeriet også bedste lige efter at vandet er begyndt at stige... Hvad  erfaring har du? 
 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!