danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultRanders Fjord, Dronningborg Bredning
120325_dronningborg_bredning

Syv medlemmer fra min meget muntre fiskeklub - Bombayfly - var mødt op til en svingom med Naphans i Dronningborg Bredning. 

Søndag den 25. marts:
På trods af overgangen til sommertid, var alle tilmeldte, undtagen Mong,  mødt op til dagens flashdance med Naphans i Dronningborg Bredning. 

Allerede i et af de første kast var en lille sexhungrende hangedde blevet forelsket i flashen. Fluen blev taget, men Naphans  blev ikke hængende. Kort tid efter var en anden mindre hangedde fra bejlerflokken interesseret i fluen....

Lusk, vores formand var roet op i den nordlige nede af Bredningen hvor et par jollefiskere fristede Naphans med agnfisk. Her var der åbenbart godt gang i festen. Naphans var i dag mere til den ægte vare, end til flashfluerne! 

Fiskede først med en af de helt store flashfluer, men observerede, at gedderne i flere tilfælde blev bange for herligheden. Vejret var super godt med høj sol og kun lidt vind. En mindre og mere diskret flashflue gav med det samme resultat. Kunne efter godt tre en halvtimes fiskeri notere at tre mindre gedder, den største på omkring fire kilo havde været inde og vende.

Fra første april i den 16. maj skal gedderne i Bredningen have fred til årets gydning. Vi ønsker Naphans god fornøjelse! Ps. Læs også beretningen fra turen på Bombayfly.dk {jcomments on} 

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)