danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen ved Randers 
120331 Gudenaa Randers
Fiskede et par timer i Gudenåen ved Randers 

Kano på afveje
Sejlede ind i bagløbene for at tjekke om der var kommet gang i geddernes gydning og stødte på en vandfyldt alukano, der tilsyneladende er strandet. Ønsker du en præcis beskrivelse af hvor du kan finde fartøjet er du meget velkommen til at kontakte mig! 

Høj vandstand
Havde planlagt turen således at jeg kunne fiske i det stigende vand. Søsatte ved Kajakklubben og driftede nedstrøms mod jernbanebroen uden at se noget til Naphans i hovedløbet. Sejlede ind i bagvandet og så nogle enkelte sexhungrende gedder, men endnu ingen gydeaktivitet. 

Fiskede dybt med både sølv og guldflash, men kunne i dag ikke friste "big mama". Derimod blev det tre gydeklar hanner i lidt mindre størrelse. 

Nød synet af gæssene, viberne og de mange andefugle som området er så rigt på. Super med Gudenåen få minutters kørsel fra Skytten. 

Og til Naphans: På gensyn i maj! {jcomments on}

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!