danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen, Kgs. Bro-> Ans
120606_tange 
God stemning og pænt med gedder under dagens tur fra Kgs Bro til Ans.

Bent Bøgh der pt. lever i eksil i Holbæk, men snart vender tilbage til Randers, Jan Kristiansen, Claus T. Nielsen var friske fra morgenstunden og klar ved Kgs. Bro kl. 07.00.

På åstrækningen var gedderne igen i dag modvillige, og det blev for mit vedkommende kun til to tilbud på trods af intensivt fiskeri. Prøvede eller at holde mig som bagerste båd, hvad der oftes er mest givende.... Gedderne skal måske lige vækkes? 

Lidt mere gang i Naphans kom der som ventet da vi nåede det område hvor Gudenåen er synligt påvirket af den ødelæggende opstemning ved Tange.

Her tror jeg også, at Jan var taknemmelig for at jeg havde en lille K-pump monteret bag mit sæde, sådan for en sikkerheds skyld. Jans båd var tydeligvis temmeligt "halt" og der måtte pumpes et par gange inden opsamlingsstedet ved Ans Dæmningen.  

Efter frokosten kom der på en lidt mærkelig måde gang i gedderne. Vi kunne fiske flere hundrede meter uden at mærke det mindste. I et mindre område var der så til gengæld godt gang i gedderne, og typisk blev der i hurtig rækkefølge kroget 3-4 stykker. 

Jeg fangede i løbet af dagen 12 gedder på en diver med skumhovede. Flere tog fluen helt i overfladen eller med et synligt take - så det var ikke så ringe! Havde også 4-5 gedder der ikke blev hængende ...