danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultKongens Bro, Gudenåen, Tange Sø 
120603_tange_kgs_bro
Dagens tur blev en blandet fornøjelse. Det var fra morgenstunden køligt og blæsende!


Mødtes klokken seks med Sten Thostrup Häggqvist ved pladsen over for Kongens Bro Kro. 

Besluttede at der i dag skulle sastes på en popper, der med masser af af høj grøde i det meste af åens bredde, burde kunne gøre et godt job.

Naphans var dog ikke enig i dette valg, og først da jeg skiftede en en traditionel flashflue på den nederste å-strækning, kom der en mindre gedde ind at vende! 

I øvrigt er jeg forbløffet over hvor meget grøden er vokset på godt en uge!

Åen og den øvre del af søen er næsten umulige at affiske, så mon ikke naphans vil hygge sig gevaldigt i det klare vand, hvor der også er rigtigt mange småskaller og andre godbider?

Da vi nåede søen kom vi for alvor i infight med den kraftige modvind, der fik bølgerne til at vise tænder. Benene blev brugt flittigt, mens vi præsterede det ene kast efter det andet...

Gedderne ville kun modvilligt gå til fluerne, og da vi godt ømme i benmusklerne, kunne vi se tilbage på en dag med i alt syv gedder fordelt med fire til Sten og tre til mig. 

Om det er godt eller skidt er der sikkert mange meningerne om, men vandre muslingen har nu gjort vandet så klart, at vi de fleste steder kan se søbunden helt nede ved Ans. Det er ny og en dramatisk ændring der er sket på få år! Læs mere HER {jcomments on} 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.