danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMorgen og formiddagstur til Dronningborg Bredning
120901_bredning_lystfisk
Startede dagen i Dronningborg Bredning og kørte ved middagstid til fluekastedag hos Lysfisk.dk

Siv og brændenælder var i løbet af sommeren voksen så meget, at jeg ikke umiddelbart kunne finde "min" sti fra diget til Bredningen. Ført efter et forsøg fandt jeg det rigtige sted og gik et gange frem og tilbage for at træde stien til. 

Vandet var stigende klart og der var masser af bundfast vegetation. Satte en diver på forfanget og fiskede med korte kast fluen højt i vandet. Snart var der gedde. Jo, de ville gerne bide, men desværre var det kun de mindre eksemplare på op til omkring 4 kilo, der i dag var interesseret. Fangede i alt 6 velnærede eksemplarer....

Fik vist forstyrret nogle jægere, der nok var lidt overrasket over det store antal lystfiskere i Bredningen. Så de fik ram på et par ænder og si'r undskyld forstyrrelsen! 

Havde også satset på at møde en af de større aborre der erfaringsmæssigt er enspændere. Men det blev dog ikke mig der i dag fik fornøjelse. Havde derimod fornøjelsen af at se en spinne fisker fange en aborre på ca 48 cm i allerførste kast. Mon ikke det er vinnerfisken til dagens aborrekonkurrence? 

Kørte ind i havnen hvor madpakken blev spist mens jeg kikkede på de mange der fiskede her. Så ingen fange aborre og kørte efterfølge ud til Rene hvor der var demo og kast med A. Jensen og G. Loomis stæmger. Der var et godt fremmøde og en god stemning. Fik prøvet nogle af de nye lækkerier, men beholdt Dankortet ude i bilen....{jcomments on}