danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultDronningborg Bredning 
120905_bredning 
En fyraftenstur til Bredningen gav aborrer på panden og et "håndtryk" til et par mindre gedder.

Var lidt i tvivl om jeg skulle vælge Gudenåen eller Bredningen. Valgte Bredningen fordi der var udsigt at vandet skulle falde. Regnede ikke med at vestenvinden ville drille.

Har monteret en rem fra en skuldertaske på pontonbåden, så det er ikke noget problem at bære båden langs diget nord for Dronningborg Lystbådehavn til den lille søsætningssti, jeg godt 50 meter fra P-pladsen, har etableret mellem sivene. 

Grøden står stadig højt og jeg valgte at fiske i det frie vand et stykke fra land, hvor det kun er geddekålen man kan se på omkring 3 meter vand. Jo, også Bredningen er dramatisk ændret efter den lille vandremusling har etableret sig i den nedre del af Gudenåsystemet. Så megastore stimer af småfisk og fik da også snart et par aborre indenbords. 

Gedderne var lidt mere reserverede, og først efter en times fiskeri fik jeg hilst på første Naphans. Godt et kvarter senere, var der igen gedde. Begge i 3-4 kilo klassen. 

Lagde mig i læ og nød en pilsner hvorefter turen med knurredne mave gik retur til Skytten, hvor to aborrer straks blev filetteret, stegt og anrettet på et par skiver rugbrød. Bare dejlig aftensmad når man nu er alene hjemme...{jcomments on} 

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Søndag den 5. maj: Gedde på flue - kurses, Glenstrup Sø 

Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening