danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultBredningen, Randers Fjord


121103_bredningen
Endnu en smuk dag sammen med gode fiskekammerater og Naphans! 

Solen var fremme, vinden var moderet og der var ikke den store bevægelse i vandet da vi lidt over nitiden kunne søsætte ved Lydtbådehavnen i Dronningborg. 

Da gedderne ikke umiddelbart var i hugget, blev der forsøgt med lidt flashfluer i forskellige størrelser og farver. Havde flere følgere til den store flue og skiftede til en mindre guldflash... Nu blev gedderne hængende. Om det så er tilfældet, eller om gedderne vitterligt hugger mere agressivt og præcist på en mindre flue, kan nog diskuteres fra nu af til juleaften!

Opdagede et par andejægere og flyttede mit fiskeri over på nordsiden for at genere mindst muligt, men jægerne var nok ikke tilfredse...? 

Efter et par timer sejlede vi pontonbådene ind i en stille vig mellem sivene. Nu var det tid til lidt føde og en snak! 

Satte efter frokosten kursen mod Lystbådehavnen. Vandstanden var stor set uændret. 

Var inde ved to-tiden og kunne tælle, at jeg havde holdt 8 gedder i hånden samt haft 4-5 tilbud. Tror de øvirge på dagen hold havde nogenlunde det samme resultat. 

Gedderne var mindre; fra et enkelt til omkring tre kilo. Selvfølgelig ville det være dejligt med en rigtig stor, men alt andet lige er det positivt at der er så mange mindre gedder i området. Det lover godt for fremtiden!