danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 24. juli 2013. Mariager Fjord: Timerne umiddelbart inden solen står op er fantastiske. Det er min tid! 

130724 mariager HL

Jeg kunne tydeligt se bølgen og at en fisk var efter fluen! 

Varm vand og en smuk fisk...

Da jeg ankom til den lille plads var det tydeligt at der havde været festet igennem det meste af natten. Det flød med flasker og diverse affald. Håber at de kære besøgende rydder op efter sig, men tog for en sikkerheds skyld et billede hvor man kan se "festbilen"og dens nummerplader. Hvis det bliver nødvendigt sendes billede til de relevante myndigheder. 

Allerede da seg sejlede ud så jeg et par mindre ørreder slubre overflader godbider i sig. Mens jeg nød kaffen, stemningen og stilheden kom en af fjordens ørreder tæt på båden. Ørreden så mig først da den var omkring en meter fra pontonbåden hvor den så forvandt den ved at afterlade sig en hvirvel i det blanke vand. 

Kunne se at solen og varmen for alvor havde fået mængden af søsalat til at eksplodere. Så også en ørred langsomt svømme langs en bræmme af de grønne storbladet alger. Lyset fra den endnu ikke opståede sol hjalp mig til præcist at spotte fisken.

Efter et par forsøg fik ørreden øje på fluen. En bølge rejse sig og snart huggede ørreden aggressivt. 

130724 mariager morgen

Masser af god morgenstemning på fjorden, men også en mistænkelig båd der lå tæt under land på fjordens nordside og lignede nogle der skulle hente ålekroge eller bjerge garn.

130725 morgen orred

 

Ørrederne er meget kompakte og ikke mindst smukke! {jcomments on}

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!