danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 14. august 2013. Mariager Fjord, Vive: Søsatte ved den lille havn og tog turen omkring Bilfragmenteringen og retur. 

130814 mager vive

Med vinden i det nordvestlige hjørne var der rimlig læ på fjordens nordside.  

Odder og sensommerstemning!

Nogle heftige regnbyer forlængede morgenen og det svage lys. 

Da jeg var omkring 75 meter fra anløbsmolen ved Bilfragmenteringen dukkeder der pludselig en odder op mindre end ti meter fra pontonbåden. Kameraet kom frem og blev tændt og snart kom odderen op igen denne gang få meter fra båden og ikke inde i kameraets søger. Odderen så mig nu og så gik det stærkt! 

Her i yderfjorden var vandet dejligt frisk og spritklart så jeg kunne nyde synet, da morgenens første ørred i susende fart vendte og tog min Nandu reje.

Havde nogle småhug der antageligt var hornfisk inden morgenens anden ørred måtte ind og hilse på. 

Var glædeligt over hverken at møde ruser eller garn, men kunne på havnen se, at der var ved at blive gjort ruser klar til at få opfisket de sidste ål, når det om få dage blive legalt og fjorden bliver plastret til med ruser. 

På land er farver og frugter så småt ved at få efterårets kulør, hvilken går en fjordtur til en endne større sanselig oplevelse!{jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!