danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

27. september 2014: Mariager Fjord Stines minde. Min nye pontonbåd, en Anderson Speedster skulle for første gang prøves. Med god vind og kraftige vindstød fra det vestlige hjørne var området øst for Stinesminde et godt valg. 

140927 speedster stinesminde

Fik justeret sæde, fleksistripper, årer og fik monteret holder til net og taske inden vi søsatte. I baggrunden ses Finn Sørensen som også var ude at prøve sin båd for aller første gang. 

Masser af vind og vand!

Mariager Fjord har bestemt haft godt af at vinden har presset masser af frisk Kattegatvand ind gennem den smalle fjordmunding. Da vi ankom var vandstanden omkring en halvmeter over det normale - noget der passer både ørreder, fjordrejer, kutlinge og blåmuslingerne. 

Havde håbet på at et par ørreder ville blive hængende på fluen, men... Havde et par tunge hug og et enkelt rusk. Fast fisk blev det dog ikke til, og jeg kom til at tænke på, at jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har været ude tre gange i træk uden fisk i hånden? 

Nå, men Speedsteren kom i vandet og blev testet - heldigvis blev forventningerne indfriet!{jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.