danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 15. juni 2015.

150615 Mariager demo2

Gerth og Kjeld prøver for første gang en Anderson pontonbåd. 

Mariager Fjord, Mariager.

Mødtes ved den finde p-plads umiddelbart øst for havnen i Mariager. Mens jeg fortalte om pontonbåde og det udstyr der er nødvendigt, gjorde jeg båd og grej klar. 

Startede med at demontrere hvorlede man selv i frisk vind (og det var det igen tirsdag aften) kunne styre båden med svømmefødderne. Efterfølgende var det Kjeld og Gerth der skulle prøve deres færdigheder. Selvfølgelig skal der lidt øvelse til, men et par dages fiskeri skulle kunne råde bod på dette, omend benmusklerne godt kan blive lidt ømme! 

Efter lidt mere snak og en enkelt velfortjent øl, ville vi fiske lidt i den smukke fjord. 

150615 Mariager demo1

Aftenens ene, men smukke fjordørred tog en af mine nye kutlinge streamere - svømmer stadig rundt i fjorden!

Jeg satte mig som vanligt på plads i Speedsteren, mens Kjeld og Gerth måtte vadefiske med den friske vind ind fra venstre side. 

Fra pontonbåden kunne ligge behageligt, med vinden i ryggen og fiske ind over det lave vand. Det varede da heller ikke længe, inde jeg havde det første hug... 

{jcomments on}

 

 

 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.