danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 12. september 2015.

150912 mariager fly cup

Allerede i første kast var der fisk og vel omkring 10 mindre ørreder var i løbet af dagen en tur forbi guidebåden.

Mariager Fjord.

Mange fiskere og fisk!

Lad det være sagt med det samme: Jeg er ikke den store fan af fiskekonkurrencer og døde fisk på parade! Når jeg alligevel, med Thomas Schreiber på forsædet af guidebåden indløste deltagerbevis var det fordi der var min fiskeklub BombayFly der stor for arrangementet. 

Vi søsatte fra området ved Mariager Havn ved ottetiden og der gik ikke mange minutter før end de første ørreder var inde og "hilse på"!

Tog turen østpå, rundede Stenarmen. Fodpadlede og fiskede næsten ud til P-pladsen inden vi satte kursen retur, nu med vinden til hjælp. 

Fangede i løbet af dagen tilsammen omkring 10 smukke, men mindre ørreder.

Nåede frem til indvejningen ved Havnegrillen og kunne her se en del store ørrederder var blvet målt og vjet. Snakkede med nogle af de fluefiskere der stod for vinderfiskene og fik bekræftet at fiskene var fanget spredt i hele fjorden. Mener det var 179 fluefiskere som var tilmeldt konkurrencen.

Tænker på om måske ikke tiden er inde til at afløse de døde fisk med billeder...? Fisken kunne fotograferes ved siden af et målebånd og billederne af fiskene, kunne vises på en skærm i forbindelse med præmieoverrækkelse og lodtrækning. 

150912 mariager fly cup frokost

Thomas stod for "brændstof" til guiden og vi kunne nyde herlighederne i læ og smukt septembervejr. 

150912 mariager fly cup vinder

Der var skænket mange fine præmier til både fisk og lodtrækning. John Rasmussen (til venstre) havde det store smil fremme da hans navn blev trukket op af posen og han blev den heldige vinder af den lækre Anderson pontonbåd. 

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)