danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 9. maj 2017.

170509 mariager fjord guide jomfrubakken

Nordmændene som jeg i dag skulle guide på fjorden, havde indlogeret sig på Jomfrubakken i Mariager. Fisketuristerne bidrager på få dagen med flere tusinde kroner til lokalsamfundet...

Mariager Fjord, Lergraven.

Var i dag hyret af tre fluefiskere fra Oslo. Aftalen var, at der skulle skiftes mellem forsædet på guidebåden, den medbragte pontonbåd og vadefiskeri. 

Søsatte i Lergraven mens solen stod hojt på himlem og temperaturen for en gangs skyld matchede årstiden... Snart skulle temperaturen dog falde og vinden tage til.

Fiskede omkring i Lergravene, på de gode pladser, op til flere gange med nordmændende på skift på forsædet. 

Hornfisk i gydehumør var der tilsyneladende nok af, mens ørrederne hverken var særligt synlige eller bidelystne. 

Oplevede flere gange at ørrederne forsigtigt tog fluen uden at bleve godt nok kroget. Et par mindre ørreder og en flok hornfisk blev det dog til. 

170509 mariager fjord guide hornfisk 

Med lidt omtanke og en anden forvaltning af vores fiskebestande, kunne bl.a. Mariager Fjord sagtens generere langt større omsætning til lokalområdet.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 
1000_200_pontoon_tange.jpg

2019 affaldAffaldsindsamling i Gudenåen.

Håber vi bliver rigtig mange når der lørdag den 13. april indsamles affald.  Alle kan deltage, og har du en jolle eller pontonbåd bedes denne medbragt. Vi mødes ved Naturcenteret lørdag kl. 9.00 til  ca. 13 - MERE OM ARRANGEMENTET - FACEBOOK