danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 21. maj 2017.

 170521 mariager fjord hobro sportsfisker pigerne

Sol, forår, fisk og søde Sportsfiskerpiger:  Kan man forlange ret meget mere? 

Mariager Fjord, Hobro 

Vinden snød os en smule, men ellers en perfekt dag... Søsatte ved Hobro Lystbådehavn hvor der er perfekte forhold og en god stemning. 

Inger, Kirsten og Lene var som aftalt klar. 

I dag skulle vi have Lene til at blive lidt mere dus med sin Anderson og Lene og Inger skulle prøve hvordan det er at flyde fiske på fjorden. 

Mens vi pakkede ud sprang en fjordørred på omkring 50 centimeter helt fri af vandet få meter fra søstningsstedet. Jeg så den bogstaveligt talt lige i øjnene. Selvfølgelig der gav den positive stemning et ekstra nøk!

Planen var en god gang fiskeri i det smukke område ud mod Bramslev. Men som nævnt var vinden lige frisk nok, og for uøvede ben var det vanskeligt at styre pontonåden. 

Besluttede at gå i land og forsøge os lidt med lidt vadefiskeri efter den gode frokost.

På pladsen vi havde fisket lige inden frokosten krogede Kirsten en rigtig flot og springende fjordørred på mellem 55 og 60 centimeter. Så flere gange fisken springe helt fri af vandet og undvige nettet. Infighten sluttede desværre med at ørreden på kort line sprang forfanget... 

Ellers blev det til en lille ørred til Inger og nogle enkelte hornfiskenap. 

Turen retur mod havnen foregik i hård modvind. Først trak jeg Lene med guidebåden og Torqueedo'en og senere hentede jeg inger der roede bravt i min Mosquito. 

170521 mariager fjord hobro pontoon pigerne

Kirsten har lige misten dagens ørred og der lægges planer for turen retur til Hobro Lystbådehavn.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!