danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 22. november 2019.190922 mariager larsB fluefiskere

Da vi sejlede ud var der allerede et par fluefiskere igang.

Mariager Fjord, Fladbjerg.

Klart vand og ruser

Fik hurtigt guidebåden ned fra taget og monteret Torqeedo'en. da der var flere fiskere på sydsiden som vi helst ikke ville forstyrre satte vi kursen mod nord. Ville prøve at fiske i området mellem Villestrup å's østlige fredningsbælte og fredningsbælter ved Vive Bæk.

I området var der masser af ruser. Et par stykker stod såmænd også i fredningsbæltet ved VIllestrup å. Vi valgte dog at fiske på trods af ruserne, men med blankt sptitklart vand, var det ikke helt let at komme i nærhden af ørrederne. Desværre så vi heller ikke nogle fisk jagte eller på anden måde give sig til kende. 

Norske Lars B. Johansen valgte på min anbefaling at fiske med skumflue, mens jeg fortsatte seneste dages intensive fiskeri med streameren. 

Pludselig rejste der sig en pæn bølge bag streameren. Lars placerede skumfluen i området, mens jeg spændt ventede på om der ville ske noget... Desværre blev ørreden ikke fristet og efter en lille pause blev streameren igen placeret. Denne gang var der fast fisk, men desværre ikke af den ørred vi så lave en trykbølge.

Makreller?

På vej retur til sydsiden, nogle hundrede meter ud for "Salten" så vi aktivitet på overfladen. Småfisk blev jagtet og prøvede at undgå en kedelig skæbne ved at hoppe fri af vandet. Så fænomenet tre gange, men kom ikke i nærheden af det "sjove"  så vi kunne præsentere vores streamere...

Sejlede med Torqedo'en i laveste fart langs bredden mellem "Salten" og Fladbjerg. Her så vi et par enkelte fisk, tydelig vis i mindre størrelse.

De øvrige pontonbådsfiskere havde lige som os haft en formiddag med få fisk i mindre størrelse. 190922 mariager larsB tisse

Disen lagde sig og nedsatte sigtbarheden markant. Senere kom solen og varmen.

190922 mariager larsB fredningszone

Som det fremgår er der speceilt i venterhalvåret en del fredningsbælter. Jeg vil opfordre alle til at downloade app'en havørred.com og bruge den når du fisker, specilet i områder du ikke kender. 

190922 mariager larsB pontonboats 

Efter formiddagens fiskeri var der samling ved søsætningspladsen ved Fladbjerg på fjorden sydside. 190922 mariager larsB hancock

Lars Mathiessen bød på rigtig god øl som blev nydt på stranden i det super flotte semtember vejr.190922 mariager larsB grill

Sluttede med øl og pølser på grillen serveret af Henrik Minor Vedel.