danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100827_blank_mariager

Vinden lagde sig for for en stund. Senere luftede det lidt fra øst. Lidt senere fra nordvest!

Ankom om eftermiddagen. Et par småørreder fouragerede stankelben og myg på overladen og tog kun modvilligt min flue.

Sejlede,fiskede og observerede.... Lyset passede og vandet var klart. Håbede på at at kunne spotte nogle store ørreder under land. Fiskede hele Ørnedalsbugten og lidt til. Så en enkelt ørred på ca. tre kilo. Fik også fisken til at tage min flue i et par forsøg. Først puffede den forsigtigt, så tog den hårdt. Desværre, eller heldigt for ørreden, var krogen sat lidt yderlidt. Havde ørreden til at rulle nogle gange i overfladen inden det var forbi. 

Havde et par mindre ørreder inde at vende og så ikke, på trods af at jeg fiskede til efter solnedgang, mere til de større eksemplarer. Nød i øvrigt en gang kopnudler og lidt vand siddende på en væltet træstamme. Diæten virker og jeg er blevet 9 kilo lettere - heller ikke værst!

Bemærkede, at der i dag var færre ruser end inden fredningen den 16. august. Har hørt rygter om, at fiskerikontrollen har været et par gange forbi, så måske er det dem der har tyndet ud i de ellers alt for mange ruser? En ruse er dog stadig en for meget, set i relation til udrydningstruede ålebestand. 

100827_solned_hobro

Solnedgang over Hobro

{jcomments on}

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)