danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 

100910_flue_hat

Kunne have valgt et billede af en farvet hanørred på en lillle halvmeter, men syntes I skal se hvor tæt fluen var øret!

Mariager Fjord, Ørnedalen.

Efter en god arbejdsuge med Sjællandstur trængte jeg til lidt vand og frisk luft. Kørte efter fyraften til fjorden. Fiskede i første omgang tæt under land hvor jeg på denne årstid ofte ser fisk. I dag var der imidlertid intet at se her. Derimod så jeg et par spingerede et godt stykke ude i fjorden. Valgte at fiske på dybere vand og lagde ud med en farvet hanfisk på en lille halvmeter vand. Lidt senere blev det til en mindre fjordørred på omkring 30 cm.

Bemærkede at vandet var meget klart, men også at der er meget store mængder vandmænd. Bemærkede også at den hvide og den blå fritidsfiskerbåd fra Hobro igen i dag var ude at hente garn eller ruser (Det er de hver gang jeg er på de kanter). Tænker på, at enten må der være utroligt få ål i fjorden, eller også må fristidsfiskerne spise ål flere gange om ugen. Ålene må de jo ikke sælge, så den teori er selvfølgelig udelukket! 

{jcomments on}

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!