danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

101029_fundet_fod

Jeg er glad efter at være genforenet med min højre Force Finn som jeg tabte for en uge siden og som jeg har brugt mange timer på at lede efter. 

Kongsdal: Havde en aftale med Lennart Ellegaard der går på fotolinien på Medie Skolen i Viborg. Lennert skulle lave en reportage hvor han skulle dokumenterer fluefiskeri. 

På trods af, at jeg på det nærmeste har finkæmmet området sidste lørdag, valgte jeg også i dag at forsøge at finde min mistede fod! Fiskede og ledte.... Men lige inden jeg opgav, ja - så lå foden pludselig lige for mine fødder! Sådan! Efter en uge er jeg genforenet med min fod. Købte dusøren på vejen hjem - en dejlig rødvin i god kvalitet, skål! 

{jcomments on}

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!