danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Smukt vejr og vanskelige fisk....
110409_Soren_tommy
Vi holder pause og får en god snak med Tommy der har været på fjorden siden kl. 6 morgen...

Er sammen med Søren Nielsen, der for få dage siden har modtaget sin nye Dave Scadden Escape letvægt pontonbåd. Vi kører til Stines Minde, hvor det gælder den første tur i den nye båd.

Efter lidt små justeringer føler Søren sig dus med fartøjet - nu skal der fiskes.... De første par timer hverken mærker eller ser vi noget til ørrederne. Først efter en snak med Tommy Lundbæk, som har været ude siden solopgang, ser vi en smule aktivitet i overfladen. 

Ørrederne har i dag bestemt sig for at være yderst forsigtige. Fluen bliver godt nok taget og ørrederne er på 5-6 sekunder... Har et enkelt løsere tilbud og 4 afhoppere inden jeg fanger første ørred. Det bliver til endnu en genudsætningsfisk inden vi sidst på eftermiddagen sætter kursen hjemad. Ansigt og hænder er solet godt igennem på denne overraskende smukke forårsdag, hvor jeg også kunne nyde synet af de blå anemoner...{jcomments on} 

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!