danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Mariager Fjord, Kongsdal
120701
Morgenen startede med en smuk solopgang, vindstille, blankt vand og fisk i overfladen. Senere rullede en våd front fra vest ind over fjorden. 

Lad os få afmærket fredningsbæltet!
Søsatte ved Kongsdalshavnen hvor jeg også kunne nyde synet af nogle mindre ørreder der tydeligvis "hyggede sig" med lidt myg og landinsekter på overfladen.

Havde til at starte med hele Kongsdalbugten for mig selv. 

Satte straks kursen mod revet og så lidt flere fisk i overfladen, mens jeg langsomt roede pontonbåden "baglæns" for bedre overblik. Så også et par fisk springe helt fri af vandet, men havde ikke held til at få dem til at hugge.

Prøvede lidt forskellige fluer inden den første ørred tog et flere meter langt tilløb for at kaste sig over min flydende Red Green Bugger som jeg fiskede på en flydende #5 line over relativt lavt vand.

Endnu en fluefisker dukkede op, og det så ud som om han en overgang var lige tæt nok på fredningbæltet til Kastbjerg Å. Det kunne være en rigtig god ide med en afmærkning således ingen er i tvivl om hvor grænsen er. Hvorfor er det ikke sket for længst???? 

Så endnu et par ørreder hoppe og fangede en nydelig ørred på strækningen mellem revet og den lille Kongsdal Havn. 

Nåede lige at komme i land og få pakket ud inden det satte ind med en massiv byge. Et par rundstykker fra bageren gjorde også underværker da jeg ved halvnitiden returnerede til Skytten. {jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!