danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Mariager Fjord, Hobro, Ørnedalsbugten
120721_Mariager_Hobro
Solopgangen svigtede ikke og der var også lidt fisk, bl.a. en badefisk til lille Magnus...

Da jeg ankom til Shelterne i Ørnedalsbugten var et par lystige gutter ved at varne op til solopganen ved at brænde sjov tobak. Blev tilbudt at være med, men foretrak at komme i båden og nyde den smukke morgenstemning herfra. Desuden er jeg ikke ryger! 

En lille ørred var godt igang og viste sig flere gange, som det måske kan ses på billedet med solopgangen. Prøve selvfølgelig at kaste fluen til fisken, dog uden at det bevirkede andet end at ørreden hold inde... 

Fiskede langs kanten og krydsede fjorden ved Sandskredet for at fiske langs nordsiden. Så her en større ørrede og havde denne gang held med fluen. Ørreden på små 60 cm. huggede hårdt og uden det mindste tilløb. Det blev også til et par lufturen inden jeg fik den ind i nærheden af nettet. Det blev dog ikke til fisk i denne omgang. Godt en halvmeter fra netkanten løsnede krogen sig.

Da jeg ankom til pynte ved Valgaard pynten rundede et par morgenfriske fiskerikontrollører. De sejlede tæt på land og var på udkik efter ruser og garn. Havde dog undtagelsesvis ikke set noget og tror ikke de fangst i denne del af fjorden. 

Krydsede igen fjorden og fiskede Ørnedalsbugten igennem. Vandet er dejligt klart og frisk, så det blæsende kølige sommervejr er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget! 

Fangede forøvrigt en lille ørred som blev genudsat. {jcomments on}