danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 17. oktober 2013. Sølvesborg, Sandviken. Forventningerne var i top da jeg sammen med Peter Albertsen, Peter Lyngby, Sten Hagqvist, Lars Kristensen, Kasper Jensen, Henrik Thomsen, Lars Andersen, Claus Thyregod og Søren Klünder bookede os ind til nogle dage i Bromölle. 

131017 sandviken1

Søsatte ved Sandviken, Sølvesborg sammen med Søren Klünder, Kasper Jensen, Henrik Thomsen og Lars Andersen. Snart var der bud efter fluerne, men det var en svær dag hvor gedderne til tider ikke ikke var helt med os. 

 

l131017 sandviken2

Henrik Thomsen og Kasper Jensen fandt på en mindre ø dette fine sted til frokosten. 

131017 sandviken3

Lars Andersen med en af dagens stærke gedder. Desværre smuttede gedden ud af hånden på Lars og satte kursen direkte ind under båden med det resultet at Thomas & Thomas stangen knækkede. Resten af dagen måtte Lars fiske med en knækket stang. Kunne dog se tilbage på en dag med 2 fine gedder på en hel stang og 4 gedder på en knækket. På billedet kan man ane stangspidsen lige over fluen. 

131017 sandviken4

Gedderne fighter som vanvittige og i baggrunden bryder dønningerne... I en pontonbåd giver dig ikke problemer og det kan sagtens lade sig gøre at styre med svømmefødderne og fiske samtidigt.

131017 sandviken5 

Peter Lyngby, den danske redaktør af det fremragende svenske Flugfiske Feber kom torsdag, men blev desværre syg. Denne gang var diagnosen ikke fiskefeber!

 

Dagen bød på god vind og gedder til alle. Havde fat i 15 dejlige gedder der måtte finde sig i at få inspiceret tandsættet inden de igen kunne svømme frit i Østersøen. Oplevede en periodisk oplaring og kunne nyde lyden og synet at store flokke af gæs, på vej mod syd.

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.