danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 16. april 2015.

150416 skillinge lars fisk

Lars Andersen (Anderson Pontoon) viser dagens bedste ørred som også var dagens første fisk.

Sverige, Ystad, Skillinge.

 Vinden kom frisk fra det nordvestlige hjørne så vi valgte at køre til Skillinge, hvor der var fralandsvind og tiltider heftige vindstød. 

Valgte at fiske sammen med Lars så vi kunne tage nogle film og billeder hvor pontonbåden er i fokus. 

Første fisk tog Lars flue, en af mine brakvandsrejer. Det skulle vise sig at være en pæn ørred som ikke lige lod sig føre ind til nettet... Alt i mens fisken blev fightet, fulgte en nysgerrig (sulten ?) sæl, slagets gang. En video er på vej.

Fiskede selv med Udbyhøj som nederste flue  og brakvandsrejen som ophænger. Lidt sjovt, at det i dag var Brakvandsrejen der stod for hovedparten af mine ørreder (7 stk.) mens Udbyhøj kun kaste en enkelt ørred af sig.  Alle ørrederne var blanke og op til 50 centimeter. 

{jcomments on} 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.