danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 17. juli 2014. Sidste tur inden afgang til Randers foregik i hyggeligt selskab med norske Marit Kronen, som jeg har kendt siden Fluefiskerdagene i Elverum i begyndelsen af 90'erne. Igen i dag søsatte vi ved Hængebroen. 

140717 marit hgbro deset 1

Marit fiskede selvfølgelig med sine signaturfluer, Kronen CDC Caddis og Krolsen, som snarest vil blive præsenteret her på brakvand.dk - I øvrigt startede dagen med let overskyet, ringende fisk og klækninger af døgn og vårfluer. Efter en god time ændrede vejret sig. Det blæste op fra syd og der kom også en byge. Fiskede blev også passive. Seks ørreder var i hånden på en dag hvor der også blev snakket fluer og fluebinding og fælles venner! 

140717 marit hgbro deset 2

Igen i dag koncentrerede vi os om de svære fisk som typisk stod helt inde ved kanten, under træerne!

140717 marit hgbro deset 3

 

Smukke og velfangende. Marits fluer fanger og holder sig fint flydende, selv efter gentagne fisk. Efter et par blindkast er de igen tørre og velflydende.{jcomments on}

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)