danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 16. august 2015.

150816 rene trout

Havde specielt godt gang i ørrederne, der villigt steg til fluen, især hvis den blev præsenteret inde i den "stille zone" tæt på bredden. 

Norge, Rena, Deset

150816 rena weed

Største ørred som jeg endnu har set i Rena tog elegant fluen i en strømrende langst bredden. Da jeg strammede op, tog fisken et langt udløb ud gennem området med vandranunkler. Efter godt 20-25 meter valgte ørreden at tage et par spring. Da fluelinen var trukket gennem vandranunklerne, var det så som så med linekontrollen. I andet spring, var forfanget da også belastet mere end det kunne holde til - farvel og på gensyn!

150816 rena jenserik torben soren

Jens Erik Søren og Torben er ved at være klar til eftermiddagens og aftenens drifttur. Inden havde jeg roet omkring og ledt efter fisk. Fandt opstrøms en flok mindre stallinger der ivrigt tog slørvinger. 

150816 rena sedge beer

Da vi startede var der en del lyse vårfluer. Omkring solnedgang var der kommet gang i mørke vårfluer. Aftenen bød på fisk til alle, men jeg må indrømme, at natfisker bliver jeg aldrig. Kan sagtens placere fluen, men når jeg ikke samtidig kan se driftet og når fisken hugger, har jeg ingen fornøjelse ud af anstrengelserne!