danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 26. august 2016160826 rena hanna trout

Hanna sluttede turen med denne fine ørred. 

Norge, Rena.

Flidspræmier...

Besluttede at vadefiske, da der var udsigt til en god portion vand fra oven... Kørte til pladsen lidt opstrøms Rena Fiskecamp og Deset hvor der er god plads til bagkast og sikker bund at vade på. 

Gik sammen med Hanna opstrøm og mødte bl.a. en flok helt i pæn størrelse. Hanne fik sin nymfe placeret og en af heltene viste interesse, dog uden at blive kroget.

Vandstanden var steget og vandet kølet, hvilken nok er årsagen tll den sparsomme klækning og de få ringende fisk. Fiske de med nymfe og blindt med tørflue og fik et par smukke ørreder i nettet for en kort bemærkning (C&R). 

Sammen med nogle heftige byger kom der også frisk vind. Kirsten, Torben, Lene og Rita, valgte campen, mens Hanne og jeg fortsatte fiskeriet.

Aften 

Efter hygge og en god middag gik jeg sammen med Torben, Rita og Lene ned for at aftenfiske. Regnen var ophørt og vinden stilnet af. Stadig var der få fisk der ringede. Lene havde et par gode tilbud og Torben og jeg fik hver en ørred i nettet. 

Tilbage i campen stod den på hygge og evaluering af ugens oplevelser. 

160826 rena hanna regn

En front med masser af vand passerede og vi fik testet vores jakker og sendt en venlig tanke til de omhyggelige syerske!

160826 rena mayfly

Kun enkelte døgnfluer på vandet og i luften!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!