danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 20. juli 2017170720 deset rena french partridge

Ikke underligt at både fisk og fugle fristes af tørfluen French Partidge. Binder fluen med naturfjer og med fjeren pikrinfarvet. for henholdvis at imitere Danbica og Vulgata.

Rena ved Deset.

Visuelt fiskeri

Ingen tvivl, at gjaldt det udelukkende fiskeriet, er aftensfiskeriet, gerne i i timerne efter solnedgang nok det bedste, Dette på trods foretrækker jeg at fiske om dagen. Det visuelle betyder meget for mig, og har jeg mulighed for at komme tæt på en fisk og se den stige til fluen, er oplevelsen bare total. 

Da jeg i formiddags søsatte kunne jeg se en fisk jævnligt tage Vulgata og Danica. Jeg sneg mig ind på ørreden og i første drev blev fluen taget.

Elven har sit eget liv

Havde været så letsindig at love helt til ryger og grill. Men i dag ville de bare ikke.... Så ikke en helt i overfladen, og nymfehelt har vist en grim bismag, siges der...

I øvrigt er det næsten umuligt at forudsige hvornår det er bedst at fiske med tørflue. Nogen gange sker det om formiddagen. Andre gange sidst på eftermiddagen og nogle gange om aftenen. Efter en god regnbyge og når det er vindstille plejer det at være godt!

170720 deset rena trout

En af dagens smukke ørreder på retur... 

170720 deset rena vandstand

Vandstanden er de sidste dagen faldet med 30 - 40 centimeter. Både den øgede grødevæks (man kan se grødens vækst fra dag til dag) og ændringer i vandstanden får ørreder og stallinger tll af skifte standpladser, 

170720 deset rena insektegg

Undersiden af båden er belagt med insekt æg, vistnok vårfluer. Det er en god ide at vaske æggene af inden de tørre, da de ellers sætter sig fast!

 170720 deset rena turen

 Dagens tur i området omkring Deset og Rena Fiske Camp.  

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Guidede ture på Norske Rena - oplev elven fra forsædet!

MINE NORSKE FISKETURE (HER FINDER DU EN OVERSIGT SORTERET EFTER DATO! 

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!