danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 25. juni 2018.180626 deset haar

Årets første stalling tog "Dyret". Senere blev det til ørred og helt.

Norge, Rena.

Efter kørsel det meste af natten, lidt indkøb og et par timer på langs skulle der endelig fiskes.

Bjarne Fries ankom sidst på eftermiddagen og vi fik en god snak om Bjarnes oplevelser i Sverige og Norge de sidste par måneder. Var også så heldig at blive inviteret til at spise med hos Lars og Anita.

Satte båden i vandet ved ottetiden. Der var en del døgnfluer og vårfluer på overfladen. Ringende ørreder og stallinger var der tydeligvis også en del af. 

Som så ofte før kommer der sidst på dagen en "aftenbrise". Mandag aften var ingen undtagelse og der gik ikke mange minutter før end en frisk opstrøms vind "krøllede" den ellers blanke overflade. 

Heldigvis var der pauser mellem vindpustene, og der gik kun kort tid før en fiskene igen tog insekter på overfladen. 

Udover at få testet mit nye ankersystem, blev det til tre stallinger, en ørred og en helt til rygeren. 

God start på sommerens fiskeri...180626 deset low water

Søsætningspladsen ved Deset. Få minutter efter jeg søsatte satte det ind med en opstrøms aftenbrise.180626 deset low water boat

Tørken og varmen i maj og juni har resulteret i at vandstanden i de norske vandløb er ekstrem lav.180626 deset boat anchor

Fik for første gang testet min nye ankerkonstruktion. Formålet er at kunne holde båden i position på strækninger med rolig strøm.

 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.