danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 3. juni 2018.180703 lindstad lowwater

Selv om vandstanden blev hævet med omkring 50 centimeter i løbet af natten, er Rena stadig langt under normalen. 

Rena, Lindstad

Vågnede op til en blæsende og igen meget varm dag. Konstaterede også, at vandstanden i løbet af natten var steget med omkring en halv meter.

Vandstanden i Rena reguleres af hvor meget vand der ledes ud fra den opstemmede godt 80 kilometer lange Storsø. Vandets primære formål er på disse kanten at give det størst muligt afkast i form salg af strøm. Efter sigende kan vi næste tre, fire dage forvente den nuværende vandstand i Rena. Efterfølgende er der så udsigt til at vandstanden igen falder til minimum. 

Hurtigt skiftende vandstand betyder normalt dårligt fiskeri. Stallinger og ørreder skal finde nye standpladser og indtil det er gjort er ædeaktiviteten nedsat. Efter en god dag har fiskene dog igen fundet deres pladser.

Kørte sammen med Claus Wied op til Lindstad for at vadefiske. Kikkede selvfølgelig efter overfladeaktivitet, men så absolut intet. 

En belastet nymfe blev bundet på forfanget og to mindre, men meget smukke bækørreder blev fristet. 180703 lindstad small troutSmuk lille Rena Bækørred.180703 lindstad claus wiedClaus Wied der også har mange erfaring med Rena er min nabo og fiskemakker i denne uge.180703 lindstad shadow mann

Elvbunden er langs den ellers produktive bredzone tørret ind.

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!