danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 19. juli 2019. 190719 rena mosqeeto

Efter fire timer er det tid til at pakke sammen. Heldigvis ta'r det kun få minutter at klargøre og pakke Mosqeeto'en sammen.

Rena, Deset

Luske ørred i stille vand

Var sammen med Anita, Lars, Mathilde og Henrikke på italiensk restaurant i Rena. Da vi kom tilbage, var Steen Ellemose og Kaj Kirkeby kommet tilbage efter en uges fiskeri en dags kørsel længere nordpå. 

Kom på vandet ved ottetiden og roede lidt rundt for at finde en spændende ørred at fiske til.

Der var en del ringende ørreder og endnu flere helt der overflade fouregerede. 

Mens jeg holdt et godt øje med ørredpladserne fiskede jeg til heltene og havde snart to fine røgfisk i båden. Lars har investeret i en maskine der kan vacumpakke, så det er planen at en håndfuld lækre helt ryges, pakkes, fryses og bringes med hjem til Randers.

Opdagede snart en interessant ørred der periodisk jagtede i det stille og lave vand tæt en lille ø. Det var ikke en diskret og forsigtig "plukning" af insekter på overfladen, men nærmest "hysterisk" jagt på godbidder på eller lige under overfladen. Området som ørreden jagtede i var også temmeligt stort.

Prøvede flere gange at præsentere først nymfen og senere en tør sedge. 

Men først da jeg igen skiftede over til min Pheasant Tail variant skete der noget.. Der var fast fisk, men ikke længe. Ørreden på mellem 50 og 60 centimeter tog et længere udløb ud igennem den høje rankegrøde og mit 0,16 mm forfang bristede.

Sluttede ved midnat da jeg ikke bryder mig om at fiske i mørke. Faktisk syntes jeg allermest om at fiske i fuldt dagslys hvor jeg kan nyde synet når fluen præsenteres og tages...

190719 rena shirt

Havde en stille dag i mit rum på campen.

190719 rena nymps

Bandt nogle af disse nymfer som virker godt når det kniber at lokke fiskene til overfladen. 

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!