danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 10. november 2013. Området nord for Køge: Brormand var klar over middag og ikke overraskende i fiskemode.

131110 stevns koege

Søsatte i området hvor Køge er ved at udvide med Havn, boliger og erhverv. Satte kursen nordpå og satte forventningerne op til ørred!

Der var flere fiskere i området, der åbenbart skulle være rigtogt hot. Som fluefisker var det imidlertid noget af en udfordring, da bunden mest af alt mindede om en sandørken. Først et godt stykke ude bag revlen, på vel omkring 4 meter vand, var der mørk bund. Jeg lagde mig her og holdt lidt afstand til spinnefiskerne, da jeg jo nødig vil have jern i hovedet. 

Havde snart en mindre blank ørred på fluen, der dog faldt af efter ca 10 sekunders fight. Så en af spinnefiskerne lande en tilsvarende fisk og satte derefter langsom kurser mod havneområdet . 

Trak fluen efter båden og kom ind over ren sandbund. Og sandelig her huggede endnu en blank ørred på ca 45 cm. Fik fisken ind i næreheden af nettet, men det var den iltre lille fætter bestemt ikke begejstret over. Et par hop på næsten en meter over vandet resuleterede i at fluen slap... Sjovt at man også kan finde fiskene hvor man mindst venter det. {jcomments on}