danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 11. november. Stevns, Kystvejen: Vejret var klaret op og vinden moderat da jeg besluttede at give strækket endnu en tur i pontonbåden.

131111 stevns rejeflue

Prøvede uden held diverse fluer, men ørrederne var enten forsvundet eller uinteresseret i mine gode tilbud. 

Netop som jeg nåede ned til stranden vendte vinden og i stedet for svag pålandsvind kunne jeg nu fiske til en sydlig fralandsvind. Vandet var stadig lidt uklart tæt på land, men ude bag revlen var det fint klart. 

På de lyse pletter kunne jeg tætte stimer af små mørke fisk på 2 -3 cm. Gætter på at det er sort kutling - men du har måske et bedre bud?

Fiskede små fem timer og prøvede med forskellige fluer både tæt på land og langt ude. Hverken så eller mærkede noget til ørrederne. Fik  til gengæld lidt sol i mit efterhånden lidt blege ansigt. Også dejligt at tjekke bundforholdende grundigt igennem. {jcomments on}

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!