danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 15. marts 2014. Stevns: Vi vågnede til stormen Carl der havde fået bugten til at vise tænder, og sænket vandstanden med mere end en meter. Kørte til Faxe og fiskede i læ under skrænterne ved Strandgårde Dyrehave.

140315 faxe1

Dagens eneste fisk tog min rejeflue fisket i kanten af tangbæltet.

Vindpust og stigende vand

Kørte efter brormand tværs over Stevns og gennem den ene lille landsby efter den anden. Bemærkede, at der har været en supersælger på besøg i alle sognene, som nu har fået monteret et ensartet ur i kirketårnene. De kære sognebørn kan ikke være i tvivl om hvad klokken er... 

Selv om der vindstød og kulig og stormstyrke da vi søsatte, var der ingen problemer med at holde pontonbåden på ret kurs. Føltes som ørrederne var blæst væk sammen med vandet - ingen fisk var interesseret i fluen. 

Inden frokosten havde brormand dog en enkelt fisk på blinket i kort tid. Flere vadefiskere vi mødte havde heller ikke fisk.

På vejen retur fangede jeg dagens fisk. Hugget kom bestemt og fisken trak tungt og dybt. Krogen sad dog perfekt og snart var ørreden nettet. 

140315 faxe2

Dejligt vejr og læ under skrænterne. Vandet var også klart!

140315 faxe3

Frokost og øltid. Mens vi spiste steg vandet omkring 30 centimeter og vi måtte et par gange trække bådene længere op op land. Vandet stge mere end en halvmeter mens vi var ude. Det er ikke normalt på disse kanter!{jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.