danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 15. marts 2014. Stevns: Vi vågnede til stormen Carl der havde fået bugten til at vise tænder, og sænket vandstanden med mere end en meter. Kørte til Faxe og fiskede i læ under skrænterne ved Strandgårde Dyrehave.

140315 faxe1

Dagens eneste fisk tog min rejeflue fisket i kanten af tangbæltet.

Vindpust og stigende vand

Kørte efter brormand tværs over Stevns og gennem den ene lille landsby efter den anden. Bemærkede, at der har været en supersælger på besøg i alle sognene, som nu har fået monteret et ensartet ur i kirketårnene. De kære sognebørn kan ikke være i tvivl om hvad klokken er... 

Selv om der vindstød og kulig og stormstyrke da vi søsatte, var der ingen problemer med at holde pontonbåden på ret kurs. Føltes som ørrederne var blæst væk sammen med vandet - ingen fisk var interesseret i fluen. 

Inden frokosten havde brormand dog en enkelt fisk på blinket i kort tid. Flere vadefiskere vi mødte havde heller ikke fisk.

På vejen retur fangede jeg dagens fisk. Hugget kom bestemt og fisken trak tungt og dybt. Krogen sad dog perfekt og snart var ørreden nettet. 

140315 faxe2

Dejligt vejr og læ under skrænterne. Vandet var også klart!

140315 faxe3

Frokost og øltid. Mens vi spiste steg vandet omkring 30 centimeter og vi måtte et par gange trække bådene længere op op land. Vandet stge mere end en halvmeter mens vi var ude. Det er ikke normalt på disse kanter!{jcomments on}