danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 6. april 2014. Stevns, Kystvejen: Efter formiddagens tur, skulle der ikke andet til end lidt kaffe og noget varme til, før vi var fiskeklar igen... 

140406 stevns kystvejen

Efter flere timers fiskeri melder trætheden, og ikke mindst sulten sig. Men selv om det ikke blev til fisk, var det en god tur hvor jeg blandt fik gennemtestet Scott Radian stangen med flere typer liner. 

Spredte ørreder

Med svag fralandsvind og ind imellem lidt sol, var det rigtigt dejligt at bruge søndagen i pontonbåden. Prøvede med flere fluer og forskellige fiskedybder uden at mærke det mindste til ørreder. Så dog fisk, da en dørgebåd, der lå 50 meter længere ude end mig, fangede en 2-kilos fisk. Brormand havde heller ikke gevinst, men havde dog fisk på blinket. En langt fra land og en helt inde under land. Må konkludere, at ørrederne i dag stod temmeligt spredte og ikke var inden for rækkevidden af mine fluer. Fik også lige en melding om at der tættere på Køge havde været et særdeles godt fiskeri, men sådan er der jo så meget! {jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!