danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 4. maj 2014. Stevns ved Rødvig: Fiskeriet var helt klart bedst lige omkring solopgang, og så der det jo godt at være på pladsen og have den rigtige flue på forfanget!

140504 stevns

Brakvandsrejen leverede igen, og det blev til fem ørreder og to hornfisk. Havde desuden et par afhoppere og nogle efterfølgere... 

Fisk i blæretangen

Det var lavvandet, og bæltet af blæretang var tydeligt da vi søsatte ved femtiden. Det løftede naturligvis stemningen og forventninger, at jeg så en pæn ørredhvirvel mens jeg roede ud gennem blæretangen. Der var fisk i området!

Efter få kast, var der da også bud efter fluen og snart var der en efterfølger!

Først på dagen var hornfiskene ikke specielt aktive - det blev de senere! 

Fiskede i forskellige vanddybder og kunne i det klare vand nyde synet af den ualmindelige smukke bund med en god blanding af sten i forskellig størrelse, blæretang og ålegræs.

Da solen kom højere på himlen, var det slut med ørrederne. Til gengæld var der så gang i hornfiskene på både dybt og lavt vand. 

140504 stevns erik

Vi er på vej retur efter en god forårsmorgen. Dejligt at kunne se frem til et par timer på øjet og måske en aftentur langs Kystvejen!{jcomments on}

 

 

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!